Campanula Specials voor Speciale vrouwen 

Een liefdevol gebaar kan je moeder, oma, vriendin, vrouw, stiefmoeder, bonus mama of (aanstaande) schoonmoeder zeker waarderen.

Oost, west, thuis best, en dat geldt waarschijnlijk ook voor de belangrijke vrouwen in jouw leven. Niets is fijner dan een gezellige en knusse buitenruimte creëren. Addenda® heeft een mooi assortiment aan Campanula specials, waar jij jouw moeder mee in het zonnetje zet. Met een prachtige wandhanger, patiotpot of schaal fleur je het balkon of terras gemakkelijk op. Bekijk het hele Campanula Assortiment en zoek een verkooppunt bij jou in de buurt!

Meer Blogposts

Nieuw

Nieuw en duurzamer Campanula etiket

In 2023 introduceren we nieuwe duurzamere etiketten voor Campanula en Hebe. Hiermee besparen we 40% materiaal ten opzichte van het vorige etiket.

Lees verder
IPM Essen
23 t/m 26
januari 2024

Bezoek Addenda® tijdens de IPM en neem plaats op de bijentroon!

In de stand presenteert Addenda® het gehele Campanula Addenda® assortiment en een reeks aan bloeiende en unieke Addenda (retail) concepten. Je ontdekt nieuw Addenda® POS materiaal en andere ...

Lees verder
Nieuw

Gloednieuwe Addenda® website

Addenda introduceert aan de start van het nieuwe seizoen 2023 een gloednieuwe website: addenda.com. Op de Addenda® website vind je verzorgingstips voor Campanula en Hebe, inspirerende blogs en ...

Lees verder