Wie we zijn

Een vereniging voor kwekers

Telersvereniging Addenda® werd in 2007 opgericht. Een aantal kwekers besloten te gaan samenwerken om betere resultaten te bereiken. Als één van de eerste telersverenigingen in Nederland beschikt Addenda® over een breed assortiment Campanula en Hebe. De telersvereniging telt nu 15 leden in Nederland en België. Ook in Frankrijk, Italië, Duitsland & Groot Brittannië worden Campanula en Hebe door 8 kwekers gekweekt.

Merk Addenda®

Als het merk Addenda® op een plant staat, weet je dat je topkwaliteit krijgt. Elke plant heeft een eigen merk en een eigen identiteit, daardoor kun je een bewuste aankoopkeuze doen. Naast het feit dat je kunt rekenen op kwaliteit, geven wij je ook zekerheid van een steeds groeiend assortiment. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten staat de behoefte van de consument op nummer één. Dit realiseren wij in combinatie met een milieuvriendelijke teelt.

Duurzaamheid

Onze Waarden

Onze waarden laten zien waar wij voor staan, wat belangrijk voor ons is, hoe wij werken en wat ons onderscheidt.

Innovative

WIJ CREËREN

Innovatie staat voorop bij Addenda® en daarom zoeken wij continu naar vernieuwing en optimalisatie voor onze processen en producten. Wij ontwikkelen sterke en mooie nieuwe soorten. Bij Addenda® inspireren en verrassen wij altijd.

Together

WIJ VERBINDEN

Addenda® is een telersvereniging, een groep van kwekers met jarenlange ervaring. Met onze klanten, kwekers en partners werken we intensief samen en streven we naar het beste, meest duurzame assortiment om zo samen de verwachtingen van consumenten waar te kunnen maken en overtreffen.

Unique

WIJ MAKEN HET VERSCHIL

In tuincentra, bij bloemisten en online vind je ons brede assortiment. We zorgen voor veel variatie in soort, kleur en maat. Onze unieke concepten zijn innovatief en onderscheidend. Productontwikkeling koppelen we aan promotie- en verpakkingsmateriaal. Zo maken we het verschil.

All Aware

WIJ DOEN WAT WE BELOVEN

De kwekers van Addenda® zorgen voor een duurzame teelt met voortdurend aandacht voor mens, dier, de bij en milieu. Verduurzaming is een continu proces bij Addenda®. Samen kunnen we meer impact maken en een bijdrage leveren aan de biodiversiteit.

De Missie van Addenda®

Inspiratie en vergroening brengen in elke tuin, op het terras of balkon met bloeiende planten in Europa en daarmee een bijdrage leveren aan een groene en dus gezondere leefomgeving voor mens, dier, de insecten en natuur. Tuingeluk voor iedereen is ons doel!

Just
add love!

Just Add (payoff)