Zet Campanula en Hebe van Addenda® in de spotlights!

De Campanula en Hebe planten van Addenda® verdienen het om in jouw winkel in de schijnwerpers te staan. Addenda® helpt je graag op weg met opvallend Point-of-Sale materialen, een aantrekkelijk samengestelde mix van ons brede assortiment en leuke downloads. Help je mee?

Verkoop
Tips

Boost je verkoop met deze tips & tricks!

Een betere verkoop realiseren? Laat je Addenda® Campanula en Hebe opvallen in uw winkel en bekijk hier slimme tips & tricks om jouw verkoop een boost te geven.

Naar Tips & Tricks

Ontdek het complete Assortiment

Onze kwekers, onze trots!

De planten van Addenda® worden met liefde voor mens, dier en het milieu gekweekt. Een selectie van 15 vooruitstrevende kwekers in Nederland en België en 8 licentiehouders in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Verenigd Koninkrijk kweken planten van hoogwaardige kwaliteit.

Over Addenda
Where
It all
Starts
Een
Duurzame
Teelt

Verduurzaming is een continu proces

Bij Addenda® werken we voortdurend aan onze milieu-impact en willen we onze milieubelasting minimaliseren. Dit doen we door de ontwikkeling van duurzame weerbare variëteiten, het minimaliseren van middelen in de gehele keten. We streven voortdurend naar duurzamere potgrondmengsels en optimaal (her)gebruik van materialen.

Over Duurzaamheid

Een Addenda® schap bouwen met stopping power?

Bekijk dan deze DIY Video’s en doe het zelf! Met deze inspiratie video’s creëer je in enkele minuten een aantrekkelijk Campanula Ambella® en Adansa® schap in uw winkel.

Meer Tips & Tricks

Het laatste Nieuws

Nieuw en duurzamer etiket in 2023 voor Addenda®

We staan aan de start van het Campanula seizoen en de prachtig bloeiende Campanula’s van Addenda® vind je straks weer in het tuincentrum. Dit seizoen introduceren we voor Campanula een gloednieuw ...

Lees verder
Nieuw

Addenda® lanceert business website

De business website van Addenda® is volledig ingericht voor verkoop- en marketing ondersteuning aan Addenda®’s business klanten zoals tuincentra, bloemisten, bouwmarkten en exporteurs.

Lees verder

Meer updates ontvangen?