Zet Campanula en Hebe van Addenda® in de spotlights!

De Campanula en Hebe planten van Addenda® verdienen het om in jouw winkel in de schijnwerpers te staan. Addenda® helpt je graag op weg met opvallend Point-of-Sale materialen, een aantrekkelijk samengestelde mix van ons brede assortiment en leuke downloads. Help je mee?

Verkoop
Tips

Boost je verkoop met deze tips & tricks!

Een betere verkoop realiseren? Laat je Addenda® Campanula en Hebe opvallen in uw winkel en bekijk hier slimme tips & tricks om jouw verkoop een boost te geven.

Naar Tips & Tricks

Ontdek het complete Assortiment

Onze kwekers, onze trots!

De planten van Addenda® worden met liefde voor mens, dier en het milieu gekweekt. Een selectie van 15 vooruitstrevende kwekers in Nederland en België en 8 licentiehouders in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Verenigd Koninkrijk kweken planten van hoogwaardige kwaliteit.

Over Addenda
Where
It all
Starts
Een
Duurzame
Teelt

Verduurzaming is een continu proces

Bij Addenda® werken we voortdurend aan onze milieu-impact en willen we onze milieubelasting minimaliseren. Dit doen we door de ontwikkeling van duurzame weerbare variëteiten, het minimaliseren van middelen in de gehele keten. We streven voortdurend naar duurzamere potgrondmengsels en optimaal (her)gebruik van materialen.

Over Duurzaamheid

Een Addenda® schap bouwen met stopping power?

Bekijk dan deze DIY Video’s en doe het zelf! Met deze inspiratie video’s creëer je in enkele minuten een aantrekkelijk Campanula Ambella® en Adansa® schap in uw winkel.

Meer Tips & Tricks

Het laatste Nieuws

Shopper
Activatie

Bij-vriendelijke shopper activatie met Hebe Addenda®

In samenwerking met Bloemenbureau Holland, Honey Highway en handelspartij DRC Plant heeft telersvereniging Addenda® een etiket ontwikkeld met daaraan bloemenzaadzakje gemonteerd.

Lees verder
Nieuwe
Hebe
Soorten

Addenda® start Hebe seizoen met nieuwe én verbeterde soorten

Addenda® kweker en veredelaar Rudolf Hopmans: “Ik ben altijd op zoek naar verbetering binnen onze Hebe rassen. Voor een consument is dat niet direct te zien, maar ik kijk heel precies naar ...

Lees verder
Addenda
On
Tour

Addenda opent het Hebe seizoen en gaat ‘On Tour’

In week 29 en week 30 toert het Marketing & Verkoop team van Addenda® door het land met een bus vol Hebe concepten om presentaties te houden bij exporteurs. Tijdens deze bezoeken presenteert ...

Lees verder

Meer updates ontvangen?