Tips & Tricks voor verkoop

De Campanula en Hebe planten van Addenda® verdienen het om in jouw winkel in de schijnwerpers te staan. Addenda® helpt je graag op weg met opvallend Point-of-Sale materialen, een aantrekkelijke mix van ons brede assortiment en leuke downloads. Help je mee?

Hou het Addenda® schap aantrekkelijk en mooi in je winkel!

Met deze verzorgingstips voor Campanula en Hebe behoud je voor een lange periode een aantrekkelijk Addenda® schap in uw winkel.

Verzorgingstips voor een houdbaar Campanula schap

  • Verwijder regelmatig de uitgebloeide bloemetjes
  • Geef regelmatig water. Bij normaal weer <25 °C om de dag, bij warm weer >25 °C dagelijks.
  • Bestel voldoende planten voor een mooi gevuld schap of tuincentrum tafel, maar bestel niet te veel voorraad. Vul je schap altijd met verse planten vanaf onze kwekers!
Campanula
tips!
Hebe
tips!

Verzorgingstips voor een houdbaar Hebe schap

  • Geef bij normaal weer <25 °C om de dag voldoende water, bij warm weer >25 °C lust Hebe iedere dag wel een flinke slok.
  • Verwijder regelmatig de uitgebloeide of verbleekte bloemen door deze af te breken of te knippen. Dit helpt ook voor een betere doorbloei.
  • Bestel voldoende planten voor een mooi gevuld schap of tuincentrum tafel, maar bestel niet te veel voorraad. Vul je schap altijd met verse planten vanaf onze kwekers!

Verhoog de omloopsnelheid met deze tips!

Hoe verkoop je meer Addenda® Campanula en Hebe, maar ook andere tuinplanten? Wij geven je graag wat tips!

Support

Bij Addenda® bieden wij ondersteuning aan voor zowel retail als tuincentra. We houden Campanula en Hebe top-of mind en inspireren klanten met een prachtige presentatie.

Een Addenda® schap bouwen met stopping power?

Bekijk deze DIY Video’s en doe het zelf! Met deze inspiratie video’s creëer je in enkele minuten een aantrekkelijk Campanula Ambella® en Adansa® schap in uw winkel.

Ben jij al lid van Addenda® Media Library?

Op de hoogte blijven van alles wat er speelt en gebruik maken van de nieuwste Addenda® content? Meld je snel aan!

Nog niet geregistreerd? Registreer Nu!