Een nieuwe etikettenlijn voor Hebe Addenda

Begin dit jaar introduceerde Addenda al een nieuwe etiketten lijn voor Campanula Addenda. Daarmee kon de lijn voor Hebe niet achterblijven. Aan de start van het Hebe seizoen introduceren zij ook nieuwe etiketten voor Hebe. De etiketten hebben een vrolijke vernieuwde uitstraling en zijn voorzien van een QR-code. Na het scannen van de QR-code belandt de consument op een handige verzorgingspagina van Hebe. Op de verzorgingspagina vinden consumenten alle handige tips & tricks voor de juiste verzorging van hun Hebe Addenda.

Een verduurzamingsslag

Net zoals de Campanula etiketten zijn ook de nieuwe Hebe etiketten geproduceerd van 100% biologisch afbreekbaar materiaal en gemonteerd aan een duurzaam bamboestokje. Het monteren van het bamboestokje aan het etiket laat Addenda in samenwerking met Floramedia uitvoeren door een sociale werkplaats. Door het halveren van de etiketten wordt ook nog eens een materiaal besparing van 40% gerealiseerd!

Binnenkort te vinden in de tuincentra

Ondertussen verlaten de eerste kas Hebe’s de kas en binnen enkele weken barst het Hebe seizoen los. De nieuwe etiketten zullen dan te bewonderen zijn bij het tuincentra bij jou in de buurt. Bekijk hier onze verkooppunten.

Meer Blogposts

Better
Together

Mixen met Addenda & Friends

Combineren maar met plantjes! Voor meer kleur, biodiversiteit en variatie in jouw tuin, terras, of balkon kun je de plantjes van Addenda combineren met elkaar en met friends!

Lees verder
Tuin
tip!

Tuintip: jaarrond een aantrekkelijke border!

Lees verder

Maak van een regenbui iets positiefs!

Zonde eigenlijk toch, dat we al dat regenwater weer zomaar de grond in laten verdwijnen. Veel planten en bomen geven voorkeur aan regenwater in plaats van leidingwater. Daarnaast is het super ...

Lees verder