Bij-vriendelijke shopper activatie met Hebe Addenda®

Consumenten van supermarktketen Kaufland in Duitsland en Polen ontvangen de aankomende weken bij aankoop van een Hebe Donna® een gratis zakje bijen-aantrekkende bloemzaden. De actie is ontstaan door een samenwerking tussen verschillende partijen met een gemeenschappelijk doel: het vergroenen van onze samenleving. In samenwerking met Bloemenbureau Holland, Honey Highway en handelspartij DRC Plant heeft telersvereniging Addenda® een etiket ontwikkeld met daaraan bloemenzaadzakje gemonteerd.

Bij-vriendelijk

Hebe Donna® van Addenda® is een echte bijen lokker en voorziet bijen en andere insecten van voedsel van juni tot november. In deze periode hebben bijen in het bijzonder de hulp van de mens extra nodig om een voedsel voorraad te bouwen voor de winter. Met de actie wordt de consument gestimuleerd tot het planten van een Hebe Donna® en het zaaien van de bijen-aantrekkelijke bloemzaden: hoe meer biodiversiteit, hoe beter.

Honey Highway

De bloemenzaadzakjes zijn afkomstig van Honey Highway. Het doel van Honey Highway is het redden van de biodiversiteit door een bijenparadijs te maken van onze bermen, industrieterreinen en braakliggende terreinen door heel Nederland. Dit doet Honey Highway door bloemenbermen en bijenparken aan te leggen samen met ondernemers, bedrijven en grote overheidsinstanties. In samenwerking met Bloemenbureau Holland hebben zij de levering van de bloemenzaadzakjes mogelijk gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer Blogposts

Be(e)
King or
Queen

Voel je tijdens de IPM Essen koning te rijk met Addenda®

Lees verder
Nieuwe
Hebe
Etiketten

Een nieuwe etikettenlijn voor Hebe Addenda

Begin dit jaar introduceerde Addenda al een nieuwe etiketten lijn voor Campanula Addenda. Daarmee kon de lijn voor Hebe niet achterblijven. Aan de start van het Hebe seizoen introduceren zij ook ...

Lees verder
Nieuw

Addenda® lanceert business website

De business website van Addenda® is volledig ingericht voor verkoop- en marketing ondersteuning aan Addenda®’s business klanten zoals tuincentra, bloemisten, bouwmarkten en exporteurs.

Lees verder