Voor liefhebbers van groen en professionals in de tuinbouw biedt de IPM Essen een uitgelezen kans om kennis te maken met de nieuwste trends en innovaties in de branche. Addenda® is verheugd dit jaar weer deel uit te maken van dit evenement en nodigt bezoekers uit om hun stand te bezoeken in Hal 1, Stand 1E40.

In de stand presenteert Addenda® het gehele Campanula Addenda® assortiment en een reeks aan bloeiende en unieke Addenda (retail) concepten. Je ontdekt nieuw Addenda® POS materiaal en andere marketing en sales ondersteuning die Adddenda® biedt onder het genot van een kopje koffie.

Be(e) King or Queen! 

In 2024 introduceert Addenda® de Bijentroon als promotiemiddel voor de tuincentra! Met deze vorstelijke troon val je op en zorg je voor veel kleurrijke fotomomenten van consumenten in jouw tuincentrum! De bijentroon is een vrolijk promotiemiddel om Campanula, Hebe en biodiversiteit onder de aandacht te brengen in jouw tuincentrum!
Kom een kijkje nemen en proef zitten op de troon tijdens de IPM 2024. Wij leggen dit mooie moment uiteraard voor je vast en vertellen je alles over de mogelijkheden.
Voor tickets en meer informatie ga naar de website van IPM Essen.
Stand Addenda: Hal 1, Stand 1E40

Openingstijden:

23 t/m 26 januari 2024
Dinsdag – Donderdag : 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur

Adres:  
Messe Essen, Norbertstraße 2, 45131 Essen

Meer Blogposts

Nieuwe
Hebe
Etiketten

Een nieuwe etikettenlijn voor Hebe Addenda

Begin dit jaar introduceerde Addenda al een nieuwe etiketten lijn voor Campanula Addenda. Daarmee kon de lijn voor Hebe niet achterblijven. Aan de start van het Hebe seizoen introduceren zij ook ...

Lees verder
Be(e)
King or
Queen

Voel je tijdens de IPM Essen koning te rijk met Addenda®

Lees verder
Shopper
Activatie

Bij-vriendelijke shopper activatie met Hebe Addenda®

In samenwerking met Bloemenbureau Holland, Honey Highway en handelspartij DRC Plant heeft telersvereniging Addenda® een etiket ontwikkeld met daaraan bloemenzaadzakje gemonteerd.

Lees verder