Addenda opent het Hebe seizoen en gaat on tour

Na een succesvolle Addenda On tour aan de start van het Campanula seizoen introduceren wij nu ook de ‘Hebe On Tour’ dagen. In week 29 en week 30 toert het Marketing & Verkoop team van Addenda® door het land met een bus vol Hebe concepten om presentaties te houden bij exporteurs. Tijdens deze bezoeken presenteert Addenda het brede aanbod Hebe Addenda®. Met onder andere noviteiten en specials, nieuwe concepten passend bij de thema kalender en marketing en sales ondersteuningen.

Wanneer zijn we bij jou in de buurt?

In week 29 en 30 kan je Addenda® verwachten bij jou op locatie.

Dinsdag 18 juli : Bleiswijk & Boskoop
Woensdag 19 juli : Aalsmeer
Donderdag 20 juli : Westland
Dinsdag 25 juli: Aalsmeer
Woensdag 26 juli: Westland
Donderdag 27 juli: Rijnsburg

Meer Blogposts

Shopper
Activatie

Bij-vriendelijke shopper activatie met Hebe Addenda®

In samenwerking met Bloemenbureau Holland, Honey Highway en handelspartij DRC Plant heeft telersvereniging Addenda® een etiket ontwikkeld met daaraan bloemenzaadzakje gemonteerd.

Lees verder
Nieuw

Addenda® lanceert business website

De business website van Addenda® is volledig ingericht voor verkoop- en marketing ondersteuning aan Addenda®’s business klanten zoals tuincentra, bloemisten, bouwmarkten en exporteurs.

Lees verder

Nieuw en duurzamer etiket in 2023 voor Addenda®

We staan aan de start van het Campanula seizoen en de prachtig bloeiende Campanula’s van Addenda® vind je straks weer in het tuincentrum. Dit seizoen introduceren we voor Campanula een gloednieuw ...

Lees verder