Strong is the new pretty

Met de kreet ‘Strong is the new Pretty’ richten wij ons op alle vrouwen, want vandaag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Op Internationale Vrouwendag vieren we de prestaties en strijd van vrouwen over de hele wereld.

Krachtige vrouwen

Vrouwen zijn vandaag de dag krachtiger dan ooit. Ze hebben de kracht om hun dromen waar te maken en hun doelen te bereiken. Onze roze Campanula Ambella® Pink is een eerbetoon aan deze vrouwen, aan hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

Roze staat symbool voor kracht en schoonheid

De roze Campanula van Addenda is niet alleen een prachtige bloeiende plant, maar ook een symbool voor kracht en schoonheid. Het is een plant die de aandacht trekt met haar intens roze bloemen en een krachtige boodschap uitstraalt: “strong is the new pretty”. Een sterke plant die keer op keer, jaar na jaar bloeit. Net als de vrouwen die zich keer op keer en elk jaar inzetten om doelen te bereiken.

Vertel het haar met bloemen

Bloemen spreken tot de verbeelding, en wie goed luistert hoort wat ze zeggen: liefde, warmte, dankbaarheid en kracht. De sterke Campanula Ambella® Pink herinnert vrouwen eraan dat ze sterk en veerkrachtig zijn, net als bloeiende planten die blijven groeien en bloeien. Laten we samen de kracht van vrouwen vieren en de tuin opfleuren met de Campanula Ambella® Pink van Addenda.

Meer Blogposts

Tuin
tip!

Tuintip: jaarrond een aantrekkelijke border!

Lees verder

Maak van een regenbui iets positiefs!

Zonde eigenlijk toch, dat we al dat regenwater weer zomaar de grond in laten verdwijnen. Veel planten en bomen geven voorkeur aan regenwater in plaats van leidingwater. Daarnaast is het super ...

Lees verder
Nieuw

Nieuw en duurzamer Campanula etiket

In 2023 introduceren we nieuwe duurzamere etiketten voor Campanula en Hebe. Hiermee besparen we 40% materiaal ten opzichte van het vorige etiket.

Lees verder