Better Together

Na een lange winter zijn wij er allemaal aan toe: zonlicht en warmte! Nu het zonnetje zich laat zien, hebben we allemaal zin om naar buiten te trekken. Het gesprek met je buurman over de schutting, de barbecue die ontstoken wordt, vrienden die over de vloer komen, het tuinieren in de zon: buiten zijn verbroederd. Daarom is het Addenda® thema: ‘Better Together’.

Better Together geldt niet alleen voor mens, maar ook voor natuur en dier. Door het combineren verschillende (bloeiende) tuinplanten zorg je voor meer biodiversiteit in jouw tuin, balkon of terras. Veel plantjes zorgen niet alleen voor extra kleur explosie, maar ook voor een extra bron van voedsel voor bijen, vlinders en andere insecten.

Tuintip van Addenda®!

Zoek planten die mooi bij elkaar passen, vermijd kleuren die vloeken en maak hoogte verschillen. Misschien denk je nu wel, ‘makkelijker gezegd dan gedaan’. En dat begrijpen wij, daarom hebben wij alvast een kant en klare mix voor je bedacht: Addenda & Friends! De plantjes van Addenda, Campanula en Hebe zijn in de maand juli beide verkrijgbaar en perfect om te mixen met bijpassende vriendjes.

Just add Friends

De eerste Just Add Friends mix van Addenda bestaat uit een Hebe Petita®, Campanula Ambella® en een Grassoort van onze vriend Amigra. Met deze mix vul je in een handomdraai jouw border of terraspot. Voor een stralende tuin en een paradijs voor de insecten!

Meer Blogposts

DIY

Maak eenvoudig kleurrijke arrangementen met Addenda® Campanula

Creatief met de klassieke klokjesbloem Campanula Ambella Je terras of balkon verfraaien met een klassieke stijlvolle meerjarige plantenbak? Met Campanula Ambella® Intense Purple of Ambella® in ...

Bekijk video
Tuin
tip!

Tuintip: jaarrond een aantrekkelijke border!

Lees verder