Nieuw seizoen, nieuwe labels!

We staan aan de start van het Campanula seizoen en de prachtig bloeiende Campanula’s van Addenda® vind je straks in jouw favoriete tuincentrum. En let goed op, want dit seizoen lanceren wij de Campanula’s met een etiket in een nieuw jasje. Een fleurig plantlabel met de herkenbare voorjaars illustratiestijl van Addenda®.

Het label is enkelzijdig gemaakt wat betekent dat wij 40% materiaal besparen ten opzichte van het vorige label. Hiermee slaan wij een grote slag in het verduurzamen van onze productie en verkleinen wij onze impact! Het label is voorzien van een QR-code en verwijst naar extra verzorgingstips en inspiratie over Campanula op onze website addenda.com.

Meer Blogposts

Maak van een regenbui iets positiefs!

Zonde eigenlijk toch, dat we al dat regenwater weer zomaar de grond in laten verdwijnen. Veel planten en bomen geven voorkeur aan regenwater in plaats van leidingwater. Daarnaast is het super ...

Lees verder
DIY

Maak eenvoudig kleurrijke arrangementen met Addenda® Campanula

Creatief met de klassieke klokjesbloem Campanula Ambella Je terras of balkon verfraaien met een klassieke stijlvolle meerjarige plantenbak? Met Campanula Ambella® Intense Purple of Ambella® in ...

Bekijk video
Better
Together

Mixen met Addenda & Friends

Combineren maar met plantjes! Voor meer kleur, biodiversiteit en variatie in jouw tuin, terras, of balkon kun je de plantjes van Addenda combineren met elkaar en met friends!

Lees verder