40% materiaalbesparing voor Campanula etiket in 2023 voor Addenda®

We staan aan de start van het Campanula seizoen en de prachtig bloeiende Campanula’s van Addenda® vind je straks weer in het tuincentrum. Dit seizoen introduceren we voor Campanula een gloednieuw etiket in een nieuw jasje. Een fleurig plantlabel in de herkenbare voorjaarsstijl van Addenda®.

Het label wordt vanaf 2023 enkelzijdig geproduceerd, wat betekent dat wij 40% materiaal besparen ten opzichte van het vorige label. Hiermee slaan wij een grote slag in het verduurzamen van onze productie en verkleinen wij onze milieu-impact!

De nieuwe Addenda® labels zijn allemaal voorzien van een QR code en verwijzen de consument door naar handige verzorgingstips en leuke inspiratie blogs over onze producten. De consumenten website is beschikbaar in 4 talen; Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Ook voor Hebe worden de huidige labels onder handen genomen en wordt er hard gewerkt aan een duurzamere variant van het etiket voor seizoen 2023.

Meer Blogposts

Be(e)
King or
Queen

Voel je tijdens de IPM Essen koning te rijk met Addenda®

Lees verder
Nieuwe
Hebe
Etiketten

Een nieuwe etikettenlijn voor Hebe Addenda

Begin dit jaar introduceerde Addenda al een nieuwe etiketten lijn voor Campanula Addenda. Daarmee kon de lijn voor Hebe niet achterblijven. Aan de start van het Hebe seizoen introduceren zij ook ...

Lees verder
Nieuw

Addenda® lanceert business website

De business website van Addenda® is volledig ingericht voor verkoop- en marketing ondersteuning aan Addenda®’s business klanten zoals tuincentra, bloemisten, bouwmarkten en exporteurs.

Lees verder