Nieuwe website Addenda®

Wie addenda.com al eerder heeft bezocht zal het niet ontgaan zijn dat je dit nieuwsbericht leest op een gloednieuwe, vrolijke Addenda® website.

Wij hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan het verbeteren en optimaliseren van onze website en webshop. Kijk rond, lees onze nieuwste blogs, ontdek kleurrijke Campanula’s en vind alles over onze planten en de kwekers van Addenda®.

Laat je inspireren en blijf op de hoogte van de leukste nieuwtjes, beschikbaar assortiment, inspirerende blogs en verzorgingstips van Campanula en Hebe door je aan te melden voor de Addenda® nieuwsbrief.

Meer Blogposts

Nieuw

Nieuw en duurzamer Campanula etiket

In 2023 introduceren we nieuwe duurzamere etiketten voor Campanula en Hebe. Hiermee besparen we 40% materiaal ten opzichte van het vorige etiket.

Lees verder
IPM Essen
23 t/m 26
januari 2024

Bezoek Addenda® tijdens de IPM en neem plaats op de bijentroon!

In de stand presenteert Addenda® het gehele Campanula Addenda® assortiment en een reeks aan bloeiende en unieke Addenda (retail) concepten. Je ontdekt nieuw Addenda® POS materiaal en andere ...

Lees verder
Nieuwe
Hebe
Etiketten

Een nieuwe etiketten lijn voor Hebe Addenda

Begin dit jaar introduceerde Addenda al een nieuwe etiketten lijn voor Campanula Addenda. Daarmee kon de lijn voor Hebe niet achterblijven. Aan de start van het Hebe seizoen introduceren zij ook ...

Lees verder