Een nieuwe etikettenlijn voor Hebe Addenda

Begin dit jaar introduceerde Addenda al een nieuwe etiketten lijn voor Campanula Addenda. Daarmee kon de lijn voor Hebe niet achterblijven. Aan de start van het Hebe seizoen introduceren zij ook nieuwe etiketten voor Hebe. De etiketten hebben een vrolijke vernieuwde uitstraling en zijn voorzien van een QR-code. Na het scannen van de QR-code belandt de consument op een handige verzorgingspagina van Hebe. Op de verzorgingspagina vinden consumenten alle handige tips & tricks voor de juiste verzorging van hun Hebe Addenda.   

Een verduurzamingsslag

Net zoals de Campanula etiketten zijn ook de nieuwe Hebe etiketten geproduceerd van 100% biologisch afbreekbaar materiaal en gemonteerd aan een duurzaam bamboestokje. Het monteren van het bamboestokje aan het etiket laat Addenda in samenwerking met Floramedia uitvoeren door een sociale werkplaats. Door het halveren van de etiketten wordt ook nog eens een materiaal besparing van 40% gerealiseerd!  

Binnenkort te vinden in de tuincentra

Ondertussen verlaten de eerste kas Hebe’s de kas en binnen enkele weken barst het Hebe seizoen los. De nieuwe etiketten zullen dan te bewonderen zijn bij het tuincentra bij jou in de buurt. Bekijk hier onze verkooppunten.  

Meer Blogposts

Nieuw en duurzamer etiket in 2023 voor Addenda®

We staan aan de start van het Campanula seizoen en de prachtig bloeiende Campanula’s van Addenda® vind je straks weer in het tuincentrum. Dit seizoen introduceren we voor Campanula een gloednieuw ...

Lees verder
Shopper
Activatie

Bij-vriendelijke shopper activatie met Hebe Addenda®

In samenwerking met Bloemenbureau Holland, Honey Highway en handelspartij DRC Plant heeft telersvereniging Addenda® een etiket ontwikkeld met daaraan bloemenzaadzakje gemonteerd.

Lees verder
Nieuw

Addenda® lanceert business website

De business website van Addenda® is volledig ingericht voor verkoop- en marketing ondersteuning aan Addenda®’s business klanten zoals tuincentra, bloemisten, bouwmarkten en exporteurs.

Lees verder