Een nieuwe etikettenlijn voor Hebe Addenda

Begin dit jaar introduceerde Addenda al een nieuwe etiketten lijn voor Campanula Addenda. Daarmee kon de lijn voor Hebe niet achterblijven. Aan de start van het Hebe seizoen introduceren zij ook nieuwe etiketten voor Hebe. De etiketten hebben een vrolijke vernieuwde uitstraling en zijn voorzien van een QR-code. Na het scannen van de QR-code belandt de consument op een handige verzorgingspagina van Hebe. Op de verzorgingspagina vinden consumenten alle handige tips & tricks voor de juiste verzorging van hun Hebe Addenda.   

Een verduurzamingsslag

Net zoals de Campanula etiketten zijn ook de nieuwe Hebe etiketten geproduceerd van 100% biologisch afbreekbaar materiaal en gemonteerd aan een duurzaam bamboestokje. Het monteren van het bamboestokje aan het etiket laat Addenda in samenwerking met Floramedia uitvoeren door een sociale werkplaats. Door het halveren van de etiketten wordt ook nog eens een materiaal besparing van 40% gerealiseerd!  

Binnenkort te vinden in de tuincentra

Ondertussen verlaten de eerste kas Hebe’s de kas en binnen enkele weken barst het Hebe seizoen los. De nieuwe etiketten zullen dan te bewonderen zijn bij het tuincentra bij jou in de buurt. Bekijk hier onze verkooppunten.  

Meer Blogposts

IPM Essen
23 t/m 26
januari 2024

Bezoek Addenda® tijdens de IPM en neem plaats op de bijentroon!

In de stand presenteert Addenda® het gehele Campanula Addenda® assortiment en een reeks aan bloeiende en unieke Addenda (retail) concepten. Je ontdekt nieuw Addenda® POS materiaal en andere ...

Lees verder
Nieuwe
Hebe
Soorten

Addenda® start Hebe seizoen met nieuwe én verbeterde soorten

Addenda® kweker en veredelaar Rudolf Hopmans: “Ik ben altijd op zoek naar verbetering binnen onze Hebe rassen. Voor een consument is dat niet direct te zien, maar ik kijk heel precies naar ...

Lees verder
Shopper
Activatie

Bij-vriendelijke shopper activatie met Hebe Addenda®

In samenwerking met Bloemenbureau Holland, Honey Highway en handelspartij DRC Plant heeft telersvereniging Addenda® een etiket ontwikkeld met daaraan bloemenzaadzakje gemonteerd.

Lees verder